Eğitime şarapnelli başlangıç

Afyonkarahisar'da yaşanan patlamada zarar gören Ataköy İlköğretim Okulu, yarın başlayacak eğitim öğretim yılına hasarla girecek. Okul öncesi eğitime başlayacak 60 öğrenci, ders zilini hasarlı sınıflarda görecek.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Eylül 2012 21:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) minik öğrencilerin okula alışmalarını kolaylaştırmak amacıyla daha önce uygulamaya koyduğu ?Uyum programı' çerçevesinde 2012-2013 eğitim öğretim yılına başlaması yarın gerçekleşecek. Afyonkarahisar'da geçen günlerde yaşanan patlama sonrası Ataköy İlköğretim Okulu'nda hasar meydana geldi.

Dört gündür herhangi bir çalışmanın yapılmadığı okul, yarın 60 öğrencisi ile ders zilini hasarlı sınıflarda görecek. Okulun camlarının kırık olduğu ve bu şekilde yarın öğrenci kabul edeceklerini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, çalışmaların hafta içinde tamamlanacağını söyledi.

Ataköy Köyü Muhtarı Muharrem Özdemir ise, ?Patlama alanından gelen şarapnel parçaları camları kırmış. Bu camların acilen takılması lazım. Yarın bu halde okul başlayacak? ifadesini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber